Ο καλός ο........ Κάκος και ο ανάποδος

2014-03-10 00:32

Αυτος ο τιτλος πιστευω ταιριαζει απολυτα για το ντερμπυ αναμεσα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος.

Ενας αρκετα καλός ΠΑΟΚ ο οποιος θελησε να παρει το ......... αιμα του πισω μετα την συντριβη που υπεστη στον πρωτο γυρο μεσα στο καραισκακη με 4-0.

Σιγουρα οπως φανηκε απο το σημερινο παιχνιδι αυτο εκανε τους παικτες να πεισμωσουν,να γινουν ποιο μαχητικοι και ποιο ουσιαστικοι καθως μπορεσαν να πετυχουν δυο ομορφα γκολ και να χασουν και αρκετες ευκαιριες σε αντιθεση με τον αντιπαλο του.

Ενας κακός Ολυμπιακος πολυ μακρια απο τον καλο του εαυτο και πιστευω οτι λογικα δεν επρεπε να κερδισει με αυτην την εμφανιση του.Πιστευω αυτη η εμφανιση του οφειλετε στο οτι α)επειδη δεν καιγετε τοσο πολυ για βαθμους πρωταθληματος β)πιθανον εχει το μυαλο του στο τσαμπιονς λιγκ με την Μαντσεστερ που ισως με αυτο το παιχνιδι αν προκριθει θα γραψει ...........ιστορια και γ)ισως δεν ειχε την τυχη με το μερος του.Εγω πιστευω οτι περισσοτερο ισχυει το (β). 

Και τελος ενα ανάποδο αποτελεσμα καθως οπως ειδατε ευτιχισε να προηγηθει στο σκορ και στην συνεχεια να ερθουν ολα αναποδα ωστε στο τελος να μην μπορεσει να παρει ουτε τον βαθμο τις ισοπαλιας.Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,για αυτο και ειναι τοσο ομορφο και ειναι ο "Βασιλας των σπορ".

Κλεινοντας θελω να πω οτι αυτη η ηττα δεν πρεπει να επιρρεαση την ομαδα του Ολυμπιακου οσο αφορα το παιχνιδι του Τσαμπιονσ λιγκ και ευχομαι να παρει την προκριση μεσα στην Μαντσεστερ και να μας κανει περιφανους.

                                                   By BaLaDoRoS