Ο Μέσσι ειναι REAL....

2014-03-24 13:23

Παιδια καλησπερα.

Θα γραψω αυτο το αρθρο σημερα διοτι θεωρω μετα απο αυτα που ειδαμε εχθες θα πρεπει να γραφτουν 2-3 πραγματακια.Πιστευω καταλαβατε για ποιο παιχνιδι προκειτε να αναφερθω.Για ποιο αλλο!!!!!ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ καθως εχθες δεν υπηρχε ποιο....δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η καταλληλη λεξη....φανταστικο?τρομερο?θαυμασιο?συγκινητικο?εκπλητικο? και ατελειωτες αλλες λεξεις που μπορουν να γραφτουν για αυτο το παιχνιδι.

Πριν παμε ποιο κατω θα ηθελα να σταθω λιγο στον τιτλο που εχω βαλει,για να μην γινει καμια παρεξηγηση.Με αυτον τον τιτλο θελω να πω οτι "Ο Μεσσι ειναι REAL leader" δηλαδη αυτο μεταφραζεται "Ο Μεσσι ειναι πραγματικος ηγετης".Αυτο θελω να πω και δεν πιστευω να καταλαβαν μερικοι οτι ο Μεσσι ειναι ΡΕΑΛ!!!!!!!

Εχω μιλησει με αρκετα ατομα απο εχθες για το παιχνιδι και αυτο που διεκρινα στο προσωπο αρκετων απο αυτους υπηρχε μια ικανοποιηση λες και ειχαν παρει κανα χαπι....ευτυχιας(Καλα θα ηταν να υπηρχε κατι τετοιο).Ακομα και για τους φιλους τις ΡΕΑΛ(σιγουρα υπαρχει πικρια για την ηττα) τους εμεινε αυτη ι ικανοποιηση για του υψυλου επιπεδου θεαμα.Ολοι λεγανε "τι ματσαρα ηταν αυτο που ειδαμε εχθες".

Για μενα εχθες,ειλικρινα σας μιλαω,κερδισε ποιο πολυ το...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Αν εχθες λατρευαν το ποδοσφαιρο 100 ατομα σημερα το λατρευουν 105.Θα ηθελα να βαλω αυτο σαν τιτλο σημερα αλλα δεν μπορουσα να μην αναφερθω περισσοτερο στην ανωτεροτητα του ΜΕΣΣΙ.Δεν μπορω να βρω την καταλληλη λεξη που μπορει να ταιριαζει σε αυτον τον ταιραστιο ποδοσφαιριστη.Ειμαστε πολυ τυχεροι που βλεπουμε αυτον τον ποδοσφαιριστη να κυριαρχη μεσα στα γηπεδα και για αυτο δικαιως θεωρειτε ο καλυτερος ποδοσφαιριστης ολων των εποχων απο πολλους.Ειναι ο ΗΓΕΤΗΣ,ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ......αυτης της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ χωρις να θελω να υποτιμισω πολλους αλλους αξιολογους παικτες που διαθετει στο δυναμικο της η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Οπως και απο την αλλη εχουμε ενα αλλον τεραστιο παικτη που ακουει στο ονομα ΡΟΝΑΛΝΤΟ.Σιγουρα εχθες δεν μπορει να ειναι ευχαριστημενος απο την αποδοση του αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι  και αυτος ειναι ενας ΤΑΙΡΑΣΤΙΟΣ παικτης.Για μενα ειναι με την σειρα του ο ΗΓΕΤΗΣ και ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ αυτης τις ΡΕΑΛ χωρις να θελω και εδω να υποτιμησω και αλλους αξιολογους παικτες που υπαρχουν στο ροστερ αυτης της ΡΕΑΛ.

Μακαρι να μπορουσαμε να βλεπουμε καθημερινα τετοια παιχνιδια με τετοιο θεαμα.Ειλκρινα δεν θα ξεκολουσα απο την τηλεοραση.Εχθες παρακαλουσα αυτο το παιχνιδι να μην τελειωσει .Δυστυχως πρεπει να περιμενουμε και παλι την επομενη αναμετρηση καθως θεωρω οτι ειναι οι μοναδικες ομαδες αυτην την στιγμη που μπορουν να μας προσφερουν τετοιο θεαμα μαζι με την ΜΠΑΓΕΡΝ η οποια και αυτη παιζει εξαιρετικο ποδοσφαιρο.Δεν μενει αλλωστε να περιμενουμε την επομενη αναμετρηση ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ που θα γινει στις 16/04/2014 για το κυπελλο Ισπανιας.

Μεχρι τοτε θα εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε και αλλες φορες καθως εμεις πρεπει να ειμαστε εδω σχεδον καθημερινα μαζι σας.

Κλεινωντας,περα απο την φανταστικη ημερα που ειχαμε με το EL CLASSICO ειχαμε και μια φανταστικη ημερα με τις στοιχηματικες επιλογες μας τις οποιες μπορειτε να ριξετε μια ματια στις επιτυχιες που ειχαμε στην στηλη τις αρχικης σελιδας.

Εως την επομενη μας συναντηση να ειστε ολοι καλα.

                                                By BaLaDoRoS