Στεναχώρησε πολύ κόσμο ο ...........Μήτρογλου.

2014-03-09 00:49

Γενικα,οι αγωνες του Σαββατου για τους παικτες του στοιχηματος πιστευω δεν ηρθαν οπως θα ηθελαν πολλοι,καθως εσπασαν καποια δυνατα σημεια για ακομη μια φορα .Οπως λεει μια παροιμια "η καλη μερα απο το πρωι φαινεται" ετσι και χθες ξεκινωντας νωρις με το παιχνιδι  ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΚ να σπαει για τον ασσο και αυτο οταν δεν καθαριζεις το παιχνιδι χανοντας πεναλτι,ο αγραφος "νομος του ποδοσφαιρου" επιβεβαιωνεται με αποτελεσμα να ερθει η ισοφαριση στο 82' λεπτο.

Συνεχιζοντας ειχαμε αλλον εναν ...... Μυθο(γιατι για Μυθο προκειται) η προτελευταια ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ να κερδιζει την ΜΠΑΡΤΣΑΛΟΝΙΑ(καλα διαβασατε)γιατι η ομαδα το τελευταιο διαστημα εχει καταντησει για τα ... αλώνια.Απεχει ετη φωτος απο το ποδοσφαιρο που επαιζε πριν 2-3 χρονια.Τελος παντων αυτο θελει μεγαλη συζητηση.Ισως στην πορεια να ανοιξουμε ενα θεμα για αυτο.

Επισης την ιδια ωρα πολυς κοσμος στηριχτηκε πανω στον ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ και την παρεα του πιστευωντας οτι,αν δεν μπορεσεις να φυγεις εστω με τον βαθμο τις ισοπαλιας απο την προτελευταια ΚΑΡΝΤΙΦ,καλα κανεις και εισαι ..... τελευταια.Και δεν ξερω απο εδω και περα πως θα μπορεσεις να μαζεψεις βαθμους για την αποφυγη του υποβιβασμου.Τελος παντων και εδω ας.........προσεχες.

Συνεχιζοντας,η ΞΑΝΘΗ εκανε το καθηκον τις καθως εχασε για αλλη μια φορα στην εδρα τις οπως συνηθιζει εδω και πολλα χρονια και μην σας φανει παραξενο την επομενη εβδομαδα να παρει διπλο εκτος(αυτη ειναι η ΞΑΝΘΗ των τελευταιον ετων).

Τωρα οσον αφορα τα βραδυνα η ΒΑΣΙΛΕΙΑ μαλλον εκαψε αρκετους παικτες,οπως θεωρω και η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ χανοντας απο την προτελευταια ΛΕΟΥΒΕΝ και μαλιστα με το ιδιο σκορ οπως η  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(μπας και ηταν τιποτα συννενοημενοι?????Μπα δεν πιστευω). 

Τωρα οσον αφορα τις δικες μας επιλογες δεν μπορω να πω οτι δεν πηγαμε καλα.Βγηκε το "δυνατο" μας σημειο που ηταν το οβερ τις ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ καθως και η δυαδα μας που ειχε το οβερ τις ΣΑΛΚΕ με τον ασσο τις ΓΚΕΝΚ.Αν ειχε κεφια η παρεα του ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ θα βγαζαμε και την τριαδα.Δεν πειραζει ομως αυριο υπαρχουν και παλι αρκετα παιχνιδια απο τα οποια θα προσπαθησουμε να παμε και παλι .....ΤΑΜΕΙΟ.

Εως τοτε να εχετε ολοι σας ενα καλο ξημερωμα.

                                                         By BaLaDoRoS